Вести
1 ЗОПМ до 14  20-12-2019

На ден 20.12.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимско Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот  клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 21.12.-23.12.2019 година.

Зимско Отворено Првенство на Северна Македонија
за јуниори и јуниорки до 14 години

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори
Ј
униорки

Распоред за играње:

Сабота: 21.12.2019 година
Недела: 22.12.2019 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup