Вести
Трето Ветеранско Првенство  12-04-2018
Ве известуваме дека на ден 12.04.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Oтворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот  14.04.-16.04.2018 година.

Учесниците на турнирот задолжително е потребно да достават уредно пополнета Изјава која задолжително треба да ја завери (со потпис и печат) матичниот клуб кој е член на Македонската Тениска Федерација.

Листата на Учесници на Oтвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- годиниини , во организација на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот 14.04.-16.04.2018 година:

1. Ветерани 50-


Жребови:
1.Ветерани 50-


Распоред за играње
1. Сабота, 12.04.2018
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup