Вести
ТФСМ претставник во ИТФ  05-12-2019Ве известуваме дека за прв пат во историјата на македонскиот тенис, Тениската Федерација на Северна Македонија има свој претставник во ИТФ, во техничката комисија, а тоа е Подпретседателот Г-динот Горан Рафајловски.
Му го честитаме изборот и му посакуваме успешна работа.
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup