Вести
ОПСМ 14 и ОПСМ 18  22-07-2021
 На ден 23.07.2021 година, со почеток во 10,оо часот ќе се одржи извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 24-26.07.2021 година

Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години  

 

листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

 

 

жребки

Јуниори
Јуниорки

распоред за играње

Сабота.24.,07.2021

 

На ден 23.07.2021 година, со почеток во 11,оо часот ќе се одржи извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Црна Река-Кавадарци, во периодот од 24.07.-26.07.2021 година

 

 Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години

листа на пријавени

Јуниори
Јуниорки 

жребки

јуниори

јуниорки

распоред за играње

Сабота:24.07.2021
Недела:

 

 

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup