Вести
ЗЕЛЕН ТЕНИС- Црна Река  20-09-2019
На ден 20.09.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за ЗЕЛЕНИОТ ТУРНИР, кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Црна Река- Кавадарци, во периодот од 21.09-23.09.2019 година.

ЗЕЛЕН ТУРНИР

 

листа на пријавени

момчиња
девојчиња

Жребки:

момчиња
девојчиња

Распоред за играње:

Сабота: 21.09.2019


 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup