Вести
Калин заврши со настап на ИТФ Ј2 во Беникарло, Шпанија  16-03-2021
Најдобро рангираниот македонски јуниор до 18 години, Калин Ивановски, од денес го започнува настапот на ИТФ јуниорскиот турнир во Беникарло Шпанија, кој ќе се одигра во периодот од 16,03,-21,03,2021 година и е турнир од 2 категорија.

Калин во 1 коло се срекава со 2 носител на турнирот:
1 коло главен турнир:
Kalin Ivanovski (78 на ИТФ) - Max Westphal [2] (30 на ИТФ)  6-2, 1-6, 5-7
Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup