Вести
Ѓорѓи и Елена на ИТФ Стара Загора Куп 2018  22-05-2018
Оваа недела Елена Јанкуловска и Ѓорѓи Јанкуловски настапуваат на ИТФ јуниорскиот турнир до 18 години Стара Загора Куп 2018 кој се одржува во Стара Загора, Бугарија. Се игра на жреб 32 и турнирот е од 5 категорија.

Тие денес играат во 1 коло на главниот турнир:
Gjorgji JANKULOVSKI 2-6, 4-6  Adam JURAJDA
Elena JANKULOVSKA 5-7, 5-7 Daria SHALAMANOVA [8]
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup