Вести
3 -4 ден Европско 16  20-07-2018
      
      Ведран Радоњанин         Ѓорѓи Јанкуловски            Јана Огњановска              Слободан Бачварски

Од денес се започнува со натпревари на утешен турнир на Европскиот Индивидуален Шампионат до 16 години, кој се одржува во Москва, Русија.

2 коло разигрување 20.07.2018
Vedran RADONJANIN 4-2, 4-1 Arda AZKARA 
Gjorgji JANKULOVSKI 5-3, 4-2  Matthew GRISCTI 
Jana OGNJANOVSKA 0-3 ret, победА за Jana OGNJANOVSKA 3-0 ret ана, победА за Klaudija  Klaudija BUBELYTE [8] 

1 коло разигрување
Vedran RADONJANIN - слободен
Gjorgji JANKULOVSKI  слободен 
Jana OGNJANOVSKA  слободна 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup