Вести
ОПМ 12 години  28-10-2020
На ден 22.10.2020 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе се изврши извлекување за Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години  кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Фан Тенис-Скопје, во периодот од 23.10.-25.10.2020 година.


Отворено Првенство за
јуниори и јуниорки до 12 години

 

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

жребки

Јуниори

Јуниорки

распоред за играње

Петок, 23.10.2020 година
Сабота, 24.10.2020 година

Сабота: 31.10.2020 година

 
Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup