Вести
Отворено првенство на Македонија до 18 и Ветерани  07-09-2017
На ден 07.09.2017 година, со почеток во 11 часот беде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје,во периодот 08.-10.09.2017 година.

Со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Црна Река-Кавадарци, во периодот од 08.-10.09.2017година


опис Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 18 години
Отвореното Првенство на Македонија за
Ветерани 50- и 50+ години
листа на пријавени 1. јуниори
2. јуниорки
1.Ветерани 50-
2. Ветерани 50+
жребови 1. јуниорkи
2. јуниори
1. Ветерани 50-
2. Ветерани 50+
распоред за играње Петок: 08.09.2017 Петок: 08.09.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup