Вести
OПM Меморијал Благој Едровски и ОПМ Ветерани и детски турнир ФанТенис и Црна Река -Кавадарци  06-05-2016
   Ве известуваме дека денес:
1.     со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години- Меморијал Благој Едровски,
кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Акватен -Кочани во периодот од 07.05.-09.05.2016 година

2.    а со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето за Отвореното првенство за Ветерани 30+ и 50+ кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Леонтиќ спорт-Скопје во периодот од 07.05.-09.05.2016 година


опис         Меморијал Благој Едровски Отвореното првенство за Ветерани 30+ и 50+
листа на пријавени
Ветерани 30+
Ветеарни 50+
жребови -јуниори
- јуниорки
Ветерани 30+
Ветеарни 50+
распоред за играње Сабота: 07.05.2016
Сабота: 07.05.2016

 Овој викенд на две локации: Скопски регион на терените на ТК Фан Тенис -Скопје и на терените на Тениски клуб Црна река-Кавадарци, ке се одрѝат два регионални детски турнири.
Резултати кои се постигнати на рергионалниот детски турнир на терените на ТК Фан Тенис:
1. црвен тенис
2. Портокалов тенис -момчиња
3. портокалов тенис-девојчиња

2. Резултати кои се постигнати на рергионалниот детски турнир на терените на ТК Црна Река:
1. црвен тенис
2. Портокалов тенис -момчиња
3. портокалов тенис- девојчиња


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup