Вести
Тениски вежби кои можат да се применат во домашни услови  15-04-2020

Тениски вежби кои можат да се применат во домашни услови за за кои е секако потребна е асистенција и од родителите J
- Вежби за загревање
- вежби за истегнување
- вежби за цело тело
сите образложени во документите подолу:


1. ТЕНИСКИ ВЕЖБИ КОИ МОЖАТ ДА СЕ ПРИМЕНАТ  во домашни услови
2. Вежби за цело тело

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup