Вести
Државно Првенство до 18 и Отворено Првенство Ветерани  31-05-2018
На ден, 01.06.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години, кое ќе се одигра на тениските терени на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот 02.06.-04.06.2018 година.


На терените на Тенискиот клуб Прилеп-Прилеп, во периодот од 02.06.-04.06.2018 година ќе се одигра Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години. Извлекувањето ќе биде во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 12 часот .


опис 

Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години

 Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

листа на пријавени

1. јуниори
2. јуниорки

1. Ветерани 50-
2. Ветерани 50+ 

жребки

1.јуниори
2.јуниорки

1. Ветерани 50-
2. Ветерани 50+ 

Распоред за играње

Сабота: 02.06.2018

Сабота: 02.06.2018


  
  
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup