Вести
Државно Првенство до 16 и ОПМ Ветерани  22-05-2019
На ден 23.05.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за Државно Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Jug-Скопје, во периодот од 24.05.-26.05.2019 година.

 

Исто така на ден 23.05.2019 година, со почеток во во 12:15 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде звршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Прилеп-Прилеп, во периодот од 25.05.-26.05.2019 година.

Државно Првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 1 години

 

Отвореното Првенство на Македонија за 
Ветерани 50- и 50+ години
,

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

 

Ветерани 50-
Ветерани 50+

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

 

Ветерани 50-
Ветерани 50+

Распоред за играње:

Петок: 24.05.2019 година
Сабота: 25.05.2019  година


Сабота: 25.05.2019  година


 

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup