Вести
1 ден 2 недела на Источно Европско  12-03-2018
         
   Александра Симева               Јана Стојанова             Калин Ивановски                      Борис Мркев               Димитар Лабудовиќ

Македонската јуниорска репрезентација до 14 години, денес го започнува настапот на втората недела од ИТФ / ТЕ Источно Европскиот Шампионат во Анталија Турција.

2 коло 12.03.2018
Kalin IVANOVSKI [1] - Atakan KARAHAN 
Aleksandra SIMEVA [1] - Emilia LUBENOVA 
Jana STOJANOVA [2] - победникот од натпреварот Yoana RADULOVA или Anahit MKRTCHYAN 
Boris MRKEV [4] - Viktor MARKOV 

1/4 финале двојки 12.03.2018
Kalin IVANOVSKI / Boris MRKEV [1] - против победниците од натпреварот Noel CAPRAZI/Skerdi HASA  или Cem ATLAMIS/Atakan KARAHAN 
Aleksandra SIMEVA/ Jana STOJANOVA [1] -против победниците од натпреварот Emilia LUBENOVA/Yoana RADULOVA или Duru Yagmur DURGUN

1 коло
Kalin IVANOVSKI [1] - слободен
Aleksandra SIMEVA [1] - слободна
Jana STOJANOVA [2] - слободна
Boris MRKEV [4] - слободен
1 коло двојки
Kalin IVANOVSKI / Boris MRKEV [1] - слободни
Aleksandra SIMEVA/ Jana STOJANOVA [1] - слободни


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup