Вести
ОПМ Ветерани, ЕПМ до 12 и детски тенис  28-09-2018
На ден, 28.09.2018 година, во канцелариите на Македонската Тениска Федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Екипното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тениска Академија Аеродром-Скопје, во периодот од 29.09.-30.09.2018 година.

На ден, 28.09.2018 година, во канцелариите на тенискиот клуб Југ-Скопје, со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Црна Река-  Кавадарци, во периодот од 29.09.-01.10.2018 година.

На терените на Тенискиот клуб Куманово 2010, во периодот од 29.09.-30.09.2018 година ќе се одржи турниорот од проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис. Листата на пријавени ќе биде објавена на ден 28.09.2018 година во 10 часот.

опис 

 

проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис

 

Екипното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

 

Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+години

листа на пријавени

1. портокалов момчиња
2. портокалов девојчиња
3.црвен тенис

 1. јуниори
2. јуниорки

 1.Ветерани 50-
2. Ветерани 50+

жребки

на лице место
1. портокалов момчиња
2.портокалов девојчиња
3. црвен тенис

 

 1. јуниори - записници
2.   јуниорки  - записници

 

 1.Ветерани 50-
2. Ветерани 50+

Распоред за играње

 на лице место

 Сабота: 29.09.2018

 Сабота: 29.09.2018


  

 

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup