Календар 2021

КАЛЕНДАР НА НАТПРЕВАРУВАЊА 2021 ГОДИНА

Дата

ТУРНИР

КАТЕГОРИЈА

КЛУБ ОРГАНИЗАТОР

ТЕРЕНИ / ТОПКИ

РОК НА ПРИЈАВА/

РОК НА ОДЈАВА

ФОРМАТ2 недела23-25 ЈануариЗимско Отворено Првенство на МакедонијаП, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК ЈУГ-Скопје

075 430 405

Црвена Земја

2 терени/Баболат

13.01.2021главен турнир 324 недела30 Јануари

02 ФевруариЗимско Отворено Првенство на Македонија

П, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК ЈУГ-Скопје

075 430 405

Црвена Земја

2 терени/Баболат

27.01.2021главен турнир 325 недела06-07

Февруари

Зелен Тенис

П, 11 години Момчиња

ТК Мондано-Скопје

071 397 338

Црвена Земја

1 терени/Зел.топки

03.02.2021

главен турнир 326 недела13-14

Февруари

ЗеленТенис

П, 11 години Девојчиња

ТК Мондано-Скопје

071 397 338

Црвена Земја

1 терени/Зел.топки

10.02.2021

неограничено7 недела20-22

ФевруариЗимско Отворено Првенство на МакедонијаП, 16 години Јуниори и Јуниорки

ТК ЈУГ-Скопје

075 430 405

Црвена Земја 2 терени/Баболат

17.02.2021

главен турнир 328 недела27-28

Февруари

Црвен и Портокалов Тенис Турнир

П, 10 години Момчиња

ТК Академија-Аеродром

076 467 979

Тврда подлога

1 терен/Црв.Порт.

24.02.2021

неограничено27февруари
02 МартЗимско Отворено Првенство на МакедонијаП, Мажи и Жени

ТК ЈУГ-Скопје

075 430 405

Црвена Земја 2 терени / Баболат

24.02.2021

главен турнир 329 недела06-07

Март

Црвен и Портокалов Тенис Турнир

П, 10 години Девојчиња портокалов тенис и црвен тенис

ТК Академија-Аеродром

076 467 979

Тврда подлога

1 терен/Црв.Порт.

03.03.2021

неограничено10 недела06-07

МартЗимско Отворено Првенство на МакедонијаП, 12 години јуниори и јуниорки

ТК ЈУГ-Скопје

075 430 405

Црвена Земја

2 терени/Баболат

03.03.2021

главен турнир 3211 недела13-15

Март

Зимско Отворено Првенство на Македонија
Изјава клуб
изјава ковид

П, Ветерани Мажи 30+ и 50+

ТК ЈУГ-Скопје

075 430 405

Црвена Земја

2 терени/Баболат

10/03/2021

главен турнир 3213 Недела03 Април

05 Април

Отворено Првенство

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Академија Аеродром-Скопје

076 467 979

Тврда Подлога 4 Терени

Баболат Голд Цхампионсхип

30.03.2021

Главен Турнир 3203 Април

05 Април

Отворено Првенство

Изјава протоколи
Изјава 2021
ПОМЕСТЕН

П, Ветерани 30+, 50+,Мажи

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Црвена Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл цоурт

29.03.2021

Главен Турнир 3203 Април

05 Април

Детски ЗЕЛЕН Тенис

П, 11 Години Момчиња и Девојчиња

ТК Фан Тенис Скопје

075 408 580

Тврда Подлога 2 терени

ИТФ зелени Топки

30.03.2021

Неограничено14 Недела10 Април

12 Април

Отворено Првенство

П, 16 ГодиниЈуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк-Скопје

071 362 992

Земја 4 Терени

Топки Баболат Теам Алл Ц.

07.04.2021

Главен Турнир 3210 Април

11 Април

Детски ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ Тенис

П, 10 Години Момчиња и Девојчиња, црвен тенис
портокалов момчиња
портокалов девојчиња

ТК Тумба-Куманово

070 381 496

Тврда Подлога 4 Терени

ИТФ Црв. и Порток.топки

08.04.2021

Неограничено10 Април

12 Април

Отворено Првенство

П, 12 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Мондано-Скопје

070 250 685

Црвена Земја 3 Терени

Баболат Голд Цхампионснип

07.04.2021

Главен Турнир 3210 Април

12 Април

Отворено Првенство


Поместен

П, Ветерани 50- и 50+ години

ТК ЈУГ-Скопје

075 430 405

Црвена Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл цоурт

07,04,2021 Главен турнир 32

15 Недела17 Април

19 Април

Отворено Првенство

П, 18 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Црвена Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл цоурт

14.04.2021

Главен Турнир 3217 Април

19 Април

Детски ЗЕЛЕН Тенис

П, 11 Години Момчиња и Девојчиња

ТК Академија Аеродром-Скопје

076 467 979

Тврда Подлога 4 Терени

ИТФ Зелени Топки

15.04.2021

Неограничено16 Недела24 Април

26 Април

Отворено Првенство

П, Ветерани 30+, 50+,Мажи

ТК Тенниспарк-Скопје

071 362 992

Земја 4 Терени

Топки Баболат Теам Алл Ц.

20.04.2021

Главен Турнир 3224 Април

26 Април

Отворено Првенство
22 -ри Меморијал Дејан Доновски

 

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 4 Терени

Баболат Голд Цхамп.

21.04.2021

Главен Турнир 3224 Април

25 Април

Детски ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ Тенис

П, 10 Години Момчиња и Девојчиња
црвен тенис
портокалов тенис: момчиња и девојчиња

ТК Неготино-Неготино

071 365 150

Земја 3 Терени

ИТФ Црв.и Порт.Топки

22.04.2021

Неограничено18 недела03 Мај

09 Мај

ИТФ ВТТЈУНИОРС Кат. 4

СКОПЈЕ ОПЕН 2021

 

П,ДВ. 18 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

Земја 7 терени/НО

ИТФ

главен турнир 48

Квалификации 4808 Мај

10 Мај

Отворено Првенство

П, 12 Години Јуниори и Јуниорки

ТК ИТЦМ-Скопје

070 338 289

Вештачка Трева 2 Терени

Баболат Голд Цхамп.

05.05.2021

Главен Турнир 3208 Мај

10 Мај

Отворено Првенство

П, Ветерани 30+, 50+,Мажи

ТК Црна Река –Кавадарци

075 660 655

Земја 3 Терени

Топки Баболат Теам Алл Ц..

04.05.2021

Главен Турнир 3219 недела10 Мај

15 Мај

ИТФ ВТТ ЈУНИОРС Кат. 5

ТЕННИСПАРК ОПЕН 2021

 

П,ДВ. 18 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк-Скопје

Земја 4-6 терени/НО

ИТФ

главен турнир 32

Квалификации 3215 Мај

17 Мај

Државно Првенство

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 4 Терени

Баболат Голд Цхамп.

12.05.2021

Главен Турнир 3215 Мај

16 Мај

Детски ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ Тенис

П, 10 Години
црвен тенис
портокалов момчиња и портокалов девојчиња

ТК Мондано-Скопје

070 250 685

Црвена Земја 3 Терени

ИТФ Црв. и Порток.топки

14.05.2021

Неограничено20 недела22 Мај

24 Мај

Државно Првенство

П, 16 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк-Скопје

071 362 992

Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл Ц.

19.05.2021

Главен Турнир 3222 Мај

24 Мај

Отворено Првенство

П, Ветерани 30+, 50+,Мажи

ТК Неготино-Неготино

071 365 150

Земја 3 Терени

Топки Баболат Теам Алл Ц..

18.05.2021

Главен Турнир 3222 Мај

23 Мај

Детски ЗЕЛЕН Тенис

П, 11 Години Момчиња и Девојчиња

ТК ИТЦМ-Скопје

070 338 289

Вештачка Трева 2 Терени

ИТФ Зелени Топки

20.05.2021

Неограничено21 недела24 Мај

30 Мај

ТЕННИС ЕУРОПЕ ЈУНИОР Кат. 3

ЈУГ ОПЕН 2021

 

П,ДВ. 14 години, Јуниори и Јуниорки

ТК ЈУГ-Скопје

Земја 6 Терени/НО

ТЕ

главен турнир 48

Квалификации 4827 Мај

29 Мај

Државно Првенство

П, 18 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк-Скопје

Земја 4 Терени

Топки Баболат Теам

26.05.2021

Главен Турнир 3222 недела31 Мај

05 Јуни

ТЕННИС ЕУРОПЕ ЈУНИОР Кат. 3

БИТОЛА ОПЕН 2021

 

П,ДВ. 14 години, Јуниори и Јуниорки

ТК БИТОЛА-Битола

Земја 6 терени/НО

ТЕ

Главен турнир 48

Квалификации 4830 Мај

06 Јуни

ВТТ ИТФ Про М15 Скопје 1

 

П,ДВ Мажи
Поединечно, Двојки, Квалификации

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 6 Терени

ИТФ

Квалификации 64

Гл. Тур. 32/Двојки 1605 Јуни

07 Јуни

Отворено Првенство

П, 12 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Црна Река-Кавадарци

075 660 655

Земја 3 Терени

. Баболат Голд Цхамп

02.06.2021

Главен Турнир 3223 недела07 Јуни

13 Јуни

ТЕННИС ЕУРОПЕ ЈУНИОР Кат. 3

ТЕННИСПАРК ОПЕН 2021

 

П,ДВ. 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК ТеннисПарк-Скопје

Земја 6 терени/НО

ТЕ

Главен турнир 48

Квалификации 4806 Јуни

13 Јуни

ВТТ ИТФ Про М15 Скопје 2

 

П,ДВ Мажи
Поединечно, Двојки, Квалификации

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 6 Терени

ИТФ

Квалификации 64

Гл. Тур. 32/Двојки 1612 Јуни

13 Јуни

Детски ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ Тенис

П, 10 Години црвен тенис и портокалов тенис: Момчиња и Девојчиња

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 3 Терени

ИТФ Црв. и Порт. топки

10.06.2021

Неограничено24 недела14 Јуни

20 Јуни

ТЕННИС ЕУРОПЕ ЈУНИОР Кат. 3

ЦРНА РЕКА ОПЕН 2021

 

П,ДВ. 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Црна Река-Кавадарци

Земја 6 терени/НО

ТЕ

Главен турнир 48

Квалификации 4819 Јуни

21 Јуни

Отворено Првенство

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Неготино-Неготино

071 365 150

Земја 3 Терени

. Баболат Голд Цхамп

16.06.2021

Главен Турнир 3219 Јуни

21 Јуни

Отворено Првенство

П, Ветерани 30+, 50+,Мажи

ТК Тумба-Куманово

070 381 496

Тврда Подлога 4 Терени

Баболат Теам Алл цоурт

15.06.2021

Главен Турнир 3219 Јуни

20 Јуни

Детски ЗЕЛЕН Тенис

П, 11 Години Момчиња и Девојчиња

ТК Мондано-Скопје

070 250 685

Црвена Земја 3 Терени

ИТФ Зелени Топки

17.06.2021

Неограничено25 недела21 Јуни

26 Јуни

ДЕВИС КУП 4та Европска Зона

 

П,ДВ Мажи

ТК ЈУГ-Скопје

Земја 4-6 терени/НО

ИТФ

9 Држави27 Јуни

29 Јуни

Отворено Првенство
поместен

П, 16 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Академија Аеродром-Скопје

076 467 979

Тврда Подлога 4 Терени

Баболат Теам Алл Цоурт

23.06.2021

Главен Турнир 3226 недела03 Јули

05 Јули

Отворено Првенство
поместен

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Црна Река-Кавадарци

075 660 655

Земја 3 Терени

Топки Баболат Теам

30.06.2021

Главен Турнир 3227 недела10 Јули

12 Јули

Отворено Првенство

15-ти Меморијал Чичко Перо Савиќ

П, Ветерани 30+, 50+,Мажи

ТК Битола-Битола

078 228 665

Земја 3 Терени

Топки Баболат Теам

06.07.2021

Главен Турнир 3210 Јули

12 Јули

Отворено Првенство

П, 12 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Неготино-Неготино

071 365 150

Земја 3 Терени

. Баболат Голд Цхамп

07.07.2021

Главен Турнир 3229 недела19 Јули

25 Јули

ЕВРОПСКИ ЈУНИОРСКИ ИНДИВИДУАНИ ПРВЕНСТВА

 

П,ДВ. 14, 16, 18 Години

Јуниори и Јуниорки

Плзен-Чешка, Москва Русија

Клостерс-Швајцарија

ТЕ и ИТФ

ТЕ и ИТФ

ТЕ и ИТФ24 Јули

26 Јули

Отворено Првенство

П, 18 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 4 Терени

Топки Баболат Теам

21.07.2021

Главен Турнир 3224 Јули

26 Јули

Отворено Првенство

 

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Црна Река-Кавадарци

075 660 655

Земја 3 Терени

Топки Баболат

22.07.2021

Главен Турнир 32

30 недела31 Јули

02 Август

Отворено Првенство

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Охрид-Охрид

070 336 355

Земја 2 Терени

Баболат Голд Цхамп

28.07.2021

Главен Турнир 3231 недела02 Август

08 Август

ТЕННИС ЕУРОПЕ ЈУНИОР

NEOТЕЛ ОПЕН 2021 Кат. 3

 

П,ДВ. 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

Земја 6 терени/НО

ТЕ

Главен турнир 48

Квалификации 4832 недела09 Август

15 Август

ИТФ ВТТ ЈУНИОРС

ЈУГ ОПЕН 2021 Кат. 5

 

П,ДВ. 18 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

Земја 6 терени/НО

ИТФ

Главен турнир 48

Квалификации 4814 Август

16 Август

Отворено Првенство

П, 12 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Битола-Битола

078 228 665

Земја 3 Терени

Баболат Голд Цхамп.

11.08.2021

Главен Турнир 3214 Август

15 Август

Детски ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ Тенис

П, 10 Години:
Црвен тенис и
Портокалов тенис Момчиња и Девојчиња

ТК Охрид-Охрид

070 336 355

Земја 2 Терени

ИТФ Црв. и Порт.Топки

12.08.2021

Неограничено33 недела16 Август

22 Август

ИТФ ВТТ ЈУНИОРС

НЕОКОМ ОПЕН 2021 Кат. 4

 

П,ДВ. 18 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

Земја 6 терени/НО

ИТФ

главен турнир 48

Квалификации 4818 Август

22 Август

ИТФ СЕНИОРС

ЦРНА РЕКА ОПЕН 2020 Кат.3

П,ДВ. Ветерани,Мажи и

Жени

ТК Црна Река-Кавадарци

Земја 5 терени/НО

ИТФ

ИТФ21 Август

23 Август

Отворено Првенство

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк-Скопје

071 362 992

Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл Ц.

18.08.2021

Главен Турнир 3234 недела28 Август

30 Август

Отворено Првенство

П, 16 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл Цоурт

26.08.2021

Главен Турнир 3228 Август

29 Август

Детски ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ Тенис

П, 10 Години Момчиња и Девојчиња
црвен тенис
портокалов момчиња
портокалов девојчиња

ТК Борец-Велес

078 433 884

Тврда Подлога 2 Терени

ИТФ Црв. и Порт.Топки

23.08.2021

Неограничено28 Август

30 Август

Отворено Првенство

П, Ветерани 30+, 50+,Мажи

ТК Охрид-Охрид

070 336 355

Земја 2 Терени

Топки Баболат Теам

17.08.2021

Главен Турнир 3235 недела04 Септември

06 Септември

Детски ЗЕЛЕН Тенис

П, 11 Години Момчиња и Девојчиња
распоред за играње
Сабота, 04.09.2021

ТК Битола-Битола

078 228 665

Земја 3 Терени

ИТФ Зелени Топки.

01.09.2021

Неограничено04 Септември

06 Септември

Отворено Првенство


ПОМЕСТЕН

П, 18 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Академија Аеродром-Скопје

076 467 979

Тврда Подлога 4 Терени

Баболат Теам Алл Цоурт

01.09.2021

Главен Турнир 3236 недела11 Септември

13 Септември

Државно Првенство

П, 12 години јуниори и јуниорки

ТК Академија Аеродром-Скопје

076 467 979

Тврда Подлога 4 Терени

Баболат Голд Цхампионсхип

08.09.2021

главен турнир 3211 Септември

13 Септември

Државно Првенство

П, ДВ, Ветерани 30+, 50 + Мажи

ТК Неготино-Неготино

071 365 150

Земја 3 Терени

Топки Баболат Теам Алл Ц..

07.09.2021

главен турнир 3211 Септември

12 Септември

Детски ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ Тенис

П, 10 Години црвен тенис и портаколов тенис Момчиња и Девојчиња

ТК ИТЦМ-Скопје

070 338 289

Вештачка Трева 2 Терени

ИТФ Црв.и Порт. Топки

09.09.2021

Неограничено11 Септември

13 Септември

Отворено Првенство

П, 16 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Борец-Велес

078 433 884

Тврда Подлога 2+1 Терени

Баболат Теам Алл Цоурт

08.09.2021

главен турнир 3237 недела15 Септември

19 Септември

ИТФ СЕНИОРС

ЈУГ СЕНИОР КУП 2020 Кат. 4

П,ДВ. Ветерани,Мажи и

Жени

ТК Југ-Скопје

Земја 5 терени/НО

ИТФ

ИТФ18 Септември

20 Септември

Екипно Првенство

П,Дв. 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 4 Терени

Топки Баболат Голд Цхамп.

15.09.2021

главен турнир 1638 недела20 Септември

25 Септември

ТЕННИС ЕУРОПЕ ЈУНИОР Кат. 3

Скопје ОПЕН 2021

П,ДВ. 14 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

Земја 6 Терени/НО

ТЕ

главен турнир 48

Квалификации 4825 Септември

26 Септември

Детски ЗЕЛЕН Тенис

П, 11 Години Момчиња и Девојчиња

ТК Тумба-Куманово

070 381 496

Тврда Подлога 4 Терени

ИТФ Зелени Топки

23.09.2021

Неограничено26 септември
3 Октомври    
ITF World Tennis Tour 25000 USD

П,ДВ Мажи
Поединечно, Двојки, Квалификации

Тениски клуб Југ Скопје
075430405

Земја 4 Терени

Babolat team clay

ITF

главен турнир 32

Квалификации 64

39 недела01 Октомври
04 Октомври
Државно Првенство на Северна Македонија за Мажи и жени поединечно и двојки Мажи и поединечно жени   
Тениски клуб Југ Скопје
075430405

Земја 4 Терени

Babolat team clay

30.09.2021 Главен турнир 32
Квалификации 16
двојки 16

02 Октомври

04 Октомври

Отворено Првенство

П, 12 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Тумба-Куманово

070 381 496

Тврда Подлога 4 Терени

Баболат Голд Цхампионсхип

29.09.2021

Главен Турнир 3201 Октомври

04 Октомври

Мастерс Турнир
поместен

П, 18 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл Цоурт.

30.09.2021

8 најдобро пласирани02 Октомври

04 Октомври

Лига во Тенис

П, Дв, Ветерани ,Мажи
извештаи

ТК Црна Река-Кавадарци

075 660 655

Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл Цоурт.

28.09.2021

ТФСМ03 Октомври

04 Октомври

Детски ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ Тенис

П, 10 Години
црвен тенис и портокалов тенис-Момчиња и Девојчиња

ТК Фан Тенис Скопје

075 408 580

Тврда Подлога 2 терени

ИТФ зелени Топки

30.09.2021

Неограничено05 Октомври
09 Октомври  
Лига во Тенис Мажи Прв Циклус

П, Дв. Мажи

Тениски клуб Југ Скопје
075430405

Земја 4 Терени

Babolat team clay

01.10.2021 до 12 часот ТФСМ-  максимум 8 екипи

40 недела09 Октомври

11 Октомври

Отворено Првенство

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Тумба-Куманово

070 381 496

Тврда Подлога 4 Терени

Баболат Голд Цхампионсхип

06.10.2021

Главен Турнир 3216 Октомври

18 Октомври

Детски ЗЕЛЕН Тенис

П, 11 Години Момчиња и Девојчиња
Распоред за играње
Недела, 17,10,2021

ТК Борец-Велес

078 433 884

Тврда Подлога 2 Терени

ИТФ Зелени Топки

07.10.2021

Неограничено41 недела16 Октомври

18 Октомври

Екипно Првенство

П,Дв. 12 Години Јуниори и Јуниорки
Сабота: 16,10,2021 година
Недела: 17,10,2021 година

ТК Академија Аеродром-Скопје

076 467 979

Тврда Подлога 4 Терени

Баболат Голд Цхампионсхип

13.10.2021

главен турнир 1616 Октомври

18 Октомври

Мастерс Турнир

П, 16 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк-Скопје

071 362 992

Земја 4 Терени

Топки Баболат Теам Алл Ц.

14.10.2021

8 најдобро пласирани16 Октомври

18 Октомври

Мастерс Турнир

П, Ветерани 30+, 50+ ,Мажи

ТК Неготино-Неготино

071 365 150

Земја 3 Терени

Топки Баболат Теам Алл Ц..

13.10.2021

8 најдобро пласирани42 недела18 Октомври
21 октомври

Мастерс Турнир

П, 18 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк-Скопје

071 362 992

Земја 4 Терени

Топки Баболат Теам Алл Ц.

14,10,2021

8 најдобро пласирани

23 Октомври

25 Октомври

Отворено Првенство

П, 12 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Фан Тенис Скопје

075 408 580

Тврда Подлога 2 Терени

Баболат Голд Цхампионсхип

20.10.2021

Главен Турнир 3223 Октомври

25 Октомври

Мастерс Турнир

П, 14 Години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 4 Терени

Топки Баболат Голд Цхамп.

21.10.2021

8 најдобро пласирани43 недела24 Октомври

26 Октомври

Државно Првенство на Северна Македонија за Жени

П, Жени

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл Цоурт.

21.10.2021

8 најдобро пласирани27 Октомври

29 Октомври

Мастерс Турнир

П, Мажи и Жени

ТК Југ-Скопје

075 430 405

Земја 4 Терени

Баболат Теам Алл Цоурт.

21.10.2021 

Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup